Martinic Vlaardingen is verhuisd

Martinic Verhuur Vlaardingen is verhuisd naar de nieuwe locatie. Wij zijn een stukje opgeschoven en nu te vinden aan de Energieweg nr. 26. De nieuwe locatie heeft een oppervlak van +/_ 800 m2, waardoor wij u een nog ruimer assortiment … Lees Meer

Uitbreiding machinepark

Ter uitbreiding van het machinepark heeft Martinic verhuur een aantal nieuwe rupskruiwagens aangeschaft. Inmiddels zijn er al twee geleverd.

Nieuwe hoogwerker Nifty 120t

We kunnen u met trots melden dat wij onze verhuurvloot met een nieuwe Nifty120t hoogwerker hebben uitgebreid. Deze Nifty heeft een extra zijdelingsbereik van 6,10 meter.

Nieuwe schaarhoogwerkers

Martinic Verhuur heeft een overeenkomst getekend voor een aantal nieuwe schaarhoogwerkers, ter uitbreiding van het assortiment. De hoogwerkers worden vanuit de fabriek speciaal in kleur geleverd en zijn voorzien van een 220 v aansluiting op het platform. Inmiddels is er … Lees Meer

Uitbreiding verhuurvloot met aanhanger-hoogwerker

Ter uitbreiding van de verhuurvloot heeft Martinic Verhuur de Niftylift aanhanger-hoogwerker in het assortiment opgenomen. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 17 meter en is makkelijk zelf op te halen.  

Martinic Verhuur nu ook in Hoogvliet – Rotterdam!

Naast de vestigingen in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Vlaardingen heeft Martinic Verhuur ook in Hoogvliet – Rotterdam een vestiging. U bent van harte welkom aan de Mandemakerstraat 102F!  

Nieuwe schaarhoogwerkers verwacht in juni

We hebben vandaag een overeenkomst getekend voor de levering van nieuwe schaarhoogwerkers. Deze worden in de kleur blauw geleverd en de eerste levering wordt verwacht in juni.  We hebben gekozen voor het merk JLG, het absolute topmerk onder de hoogwerkers!

Bobcat minigraver voor Martinic verhuur

Bobcat Zuid-Nederland heeft onlangs de 5e Bobcat minigraver mogen afleveren bij Martinic verhuur. Eerder dit jaar Kreeg Martinic verhuur al 2 Bobcat E10 en 2 Bobcat E19 Graafmachines geleverd. Rond april / mei zal er nog een Bobcat graafmachine worden geleverd. … Lees Meer